STØT MED PIF

Send donationen direkte til Gadens Børn eller inviter nogen til at støtte! Så er du automatisk med i konkurrencen om at vinde biograf- og støtte koncertbilletter!

Pengene går ubeskåret til Børnene i Kolkata. Se mere info nedenfor.

SEND DONATION

INVITÉR TIL AT STØTTE

Velkommen til PIF

Send og modtag personlige gaver.
Ved at sende en gave med PIF deltager du automatisk i vores fredagskonkurrencer.
Du kan også deltage i vores PIF Fridays på Instagram og vinde der.

Få besked på din venners fødselsdag!

Med PIF kan du finde alt hvad hjertet begærer af gaver og oplevelser, til enhver lejlighed og personlighed.
Men PIF handler ikke kun om at sende gaver – det handler om at forbinde med dem du holder af. PIF gør det nemt at holde forbindelsen og gør enhver lejlighed ekstra speciel.

Hent Allerede I Dag

Det bedste af det hele er, at PIF er helt gratis at downloade og bruge. Ingen skjulte gebyrer, ingen abonnementer og ingen hager. Du skal bare downloade appen, oprette din bruger og begynde at sende gaver i dag. Så hvad venter du på? Download PIF nu og begynd at dele ud af kærligheden!

Gave-Appen Som Giver Igen

Hos PIF vil vi gerne give igen. Derfor giver vi 25% af vores overskud til Mary-fonden imod ensomhed. Derudover er det også muligt at donere til velgørenhed igennem PIF, hvor alle pengene går til den valgte velgørenhed.
PIF ønsker IKKE at tjene penge på velgørenhed.

Gadens børns' støttekoncert

Den 8. november fylder vi Køge Kirke med lyden håb og forandring. På denne aften vil Bryan Rice, Helene Hørlyck & Monique lyse kirken op med smukke toner, dybe følelser og hjertevarm stemning.

 

Hjertet bag Gadens Børn brænder for en mission om at forbedre fremtiden for hjemløse og udsatte børn i Kolkata, Indien. På gaden handler det om overlevelse – en ubarmhjertig kamp der ofte stjæler fokus fra børns behov for omsorg, opmærksomhed og stimulering. På denne aften samles vi derfor med et fælles ønske om, at selv de mest udsatte børn kan opleve en positiv begyndelse på deres liv.

 

Samtlige indtægter fra billetsalg og donationer til denne koncert går derfor ubeskåret til Gadens Børns Baby- & Mødrecenter i Kolkata. Her gives der omsorg og fuld forplejning til hjemløse og udsatte babyer – 24 timer i døgnet. Her får udsatte mødre også hjælp til at understøtte deres børns trivsel, udvikling og sundhed.

 

Som konferencier på aftenen vil skuespiller og entertainer, Anders Bircow, lede aftenens gæster gennem et program fyldt med musik, præmielotteri og kærlig atmosfære. Med passion for aftenens velgørende formål, vil Bryan Rice, Helene Hørlyck & Monique sammen skabe en symfoni af medfølelse og solidaritet for børnene.

 

PROGRAM

19.00: Dørene åbner

19.30: Introduktion ved Pia Lindell Qwist, Stifter af Gadens Børn

19.35: Koncerten begynder

20.30: Pause (20 min.)

20.50: Koncerten fortsætter

20.55: Vi takker af

 

Tag din familie og venner med til en hjertevarm aften i Køge Kirke, hvor musik og dybe følelser fusionerer i en uforglemmelig støttekoncert. Når I deltager i koncerten, kan I være med til at forme fremtiden for nogle af de børn i verden, der har allermest brug for os.

Scroll to Top
Scroll to Top